Eu o plantez de cativa ani,este anuala,fructul,galbui cu gust dulce acrisor,nu sunt asa gustoase daca le consumati,dar pot fi combinate in salate,murate sau cum am mai scris....eu fac o dulceata delicioasa:)
Nu este aceeasi planta.Am avut intr-un an si physalis peruviana,este mult mai dulce,gust exotic iar fructul este mai mic.Daca vreti cateva seminte de tomatillo,va dau.
Da, dați semințe. Dacă vreți va trimit și eu Physalis peruviana, sunt foarte multe semințe într-un fruct.
Dacă vreți vă pot trimite semințe de castravete foarte productiv. Asa arată copt. gradinanic.sunphoto.ro/Cucumis_sativus_var_sikkimensi
Multumesc pentru vizita.
Aveti o gradina frumoasa si bogata.Sa va bucurati in continuare de rodele ei.
Puteti intra si pe ardeiiute.sunphoto pentru o mai buna documentare.
Va doresc un craciun fericit alaturi de cei dragi.
e a patra oara cand privesc albumul si spun de fiecare data ca aveti si faceti lucruri minunate....munca multa , pasiune si rezultate pe masura...sunt multe soiuri inedite pe care si le-ar dori orice gospodar,niste smochine deosebite si cate la fel....sunt incantat si voi revedea iarasi fotografiile dv.cu placere..felicitari!!!
Doamne, ce belsug! Si intr-adevar transpiratie pe masura.
Dovlecii de pe bolta sunt superbi!Si lufa, si kiwano, de fapt...toate,toate.
Am o intrebarea: Am vazut printre altele niste borcane oachese cu niscaiva muraturi.Din ce mi-am dat seama e o combinatie de ciuperci cu gogosari sau ardei rosii, ceva verdeata +altele. Ai putea sa dezvalui reteta?
Multumesc, si sa le mancati sanatosi!
Sunt vinete+gogosari+frunze de telina.Este o salata de vinete,care se foloseste ca o garnitura la o friptura,o tocanita....Iata reteta;3kg vinete,3kg gogosari sau ardei capia,1l ulei,1l otet,o cana zahar,3 linguri sare,frunze de telina,usturoi-facultativ.Vinetele taiate feliute se caleste in ulei,gogosarul taiat feliute se trece 2-3 minute prin otetul care fierbe pe foc impreuna cu zaharul si sarea.Apoi se aseaza in borcan un rand de vinete,unul de gogosar,unul de frunze de telina tocate,usturoi taiat,si tot asa pana se umple borcanul,La sfarsit se toarna otetul cu uleiul ramas si 2-3 aspirine.Eu aspirine nu pun .Este o salata deosebita si foarte gustoasa.
Din aceasta cantitate ies 6-7 borcane de 800gr,nu e costisitoaresi e delicioasa.Rezista bine si fara aspirina,puse la racoare in pivnita.Eu le consum pana in luna ianuarie.Daca faci cantitare mai mare sau le ti pana in primavara le pui aspirine sa fi mai sigura.Daca doresti seminte de plante de la mine iti dau cu placere.
Multumesc Siana, esti tare generoasa. Am sa-ti spun in curand, insa vreau sa ma organizez si eu putin pe sunphoto-ul meu si poate gasesc si eu ceva de oferit. Oricum, pastram legatura.O zi minunata iti doresc.
Multumesc Ana,vad ca si la tine toamna afost foarte bogata....e adevarat ca munca investita este pe masura..., cunosc bine viata la tara,o experimentez zi de zi!Te rog frumos sune-mi ce este ariciul"ala galben de il cantaresti la pag.7??Multam,
Ariciul acela este kiwano. Este o planta urcatoare se aseamana cu castravetele la frunza iar fructul are gustul la coacere intre banana si ananas. Se pot pastra si 6 luni in lazi.Contine multe vitamine.
buna siAna daca doresti spune-mi te rog ce rosii ai la foto 8366 si 8369 acelea care au un pic de varf sau motz... lufele sa fie mai mari trebuie sa le copilesti si eventual sa rupi de tot primele 2,3 fructe sa se dezvolte urmatoare.
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.